Bunnies Jr.

Baby, Kleuter en peuterschoenen

Baby, kleuter en peuter schoenmode. Voor mini’s hebben wij Bunnies. Bunnies Junior onderscheid 4 fases van lopen. Als baby heb je met name zachte flexibele zolen nodig die voldoende ruimte bieden aan het spreiden van de tenen en voeten. Dus de zolen kunnen nog alle kanten op en zijn meer bescherming van de voetjes tijdens het kruipen of in de wandelwagen.

Daarna komen de Peuters. Deze beginnen met de eerste stappen te zetten en hebben daarom een andere behoefte in de schoenen een steviger voetbed, wat dikkere zolen en een goede hielsuiting. De kids stappen nog wel alle kanten op en hebben nog wel flexibele zolen nodig. Maar de verandering van het kruipen naar het lopen brengt ook veranderingen in de voet. De tenen zullen meer stabiliteit gaan geven en het echte afwikkelen gaat beginnen. Deze peuterschoenen bieden de ruimte

Kom een langs in de winkel voor een passend advies of blader door onze on-line collectie in de webshop.

BunniesJR Filosofie

Een merk met een eerlijk en echt verhaal.

Een authentiek verhaal wat zich kenmerkt door vakmanschap, betrokkenheid en dadendrang. Door te luisteren naar de doelgroep weten we precies wat er speelt en kunnen we inspelen op verlangens. Op deze manier is iedereen onderdeel van het merk. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Daarom hebben alle BunniesJR een eigen identiteit.

Een identiteit die aansluit bij de 4 fases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes. Baby Bunnies, Flex Bunnies, Stap Bunnies en Super Stap Bunnies. Van engeltje tot boef, iedereen heeft zijn beste maatjes nodig! Door dicht bij onszelf te blijven en echte verhalen te vertellen helpen we de jonge moeder een keuze te maken die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit, design en prijs.

Baby Bunnies (maat 18 t/m 23)

De beste maatjes, voor de aller kleinste. Ze zijn heel soepel, licht, lekker zacht en makkelijk aan te trekken. Ideaal om de voetjes alvast te laten wennen aan schoentjes. En natuurlijk veel hipper in de buggy of tijdens het kruipen. De beste maatjes om het grote spannende loopavontuur samen mee tegemoet te gaan. Want wennen aan die nieuwe ervaring doen we natuurlijk in stijl.

Kenmerken
Na 150 jaar vakmanschap zijn we inmiddels op de hoogte van het reilen en zeilen van het gewenningsproces bij de allerkleinste. Kwaliteit, comfort en stijl staan op nummer 1. De mooiste en zachtste leersoorten in combinatie met de beste zooltjes. Met een heerlijk zachte soepele binnen voering. Niets staat het ontdekken van de voetjes in de weg. Wiebelende teentjes zorgen ervoor dat het erg lastig is om schoentjes te passen. Vandaar dat BunniesJR een uitneembaar inlegzooltje heeft ontwikkeld waar het voetje perfect op gemeten kan worden. Te kleine schoentjes zijn namelijk een flinke boosdoener tijdens het ontwikkelingsproces.

De pasvorm is ook gegarandeerd aangezien ieder schoentje in Kaatsheuvel door een breed scala aan kindjes wordt door gepast. Anja en Peter (de pasvorm specialisten van BunniesJR) controleren dan nauwlettend of de fitting perfect is. De styling afdeling werpt er nog een laatste blik op en het perfecte schoentje is een feit! Naast dit alles vergeet BunniesJR natuurlijk ook de moeders niet want naast de kwaliteit en dat het oog ook wat wil is gemak ook niet verkeerd. Dus ook hierin hebben we voor ieder wat wils. Van een uniek rits systeem tot klitteband tot stevige veters. Voor iedereen zijn beste maatjes!

Flex Bunnies (maat 20 t/m 27)

De beste maatjes voor de eindeloze ontdekkertjes. Na ongeveer een jaar zal je kindje het liggen en kruipen voor gezien houden en de grote stap proberen te wagen. Natuurlijk zijn er extreem vlugge Japies en slow movers. No worries, als je kindje na een jaar nog niet bezig is met zichzelf staande houden of zelfs al met het zetten van de eerste stappen. De periode kan namelijk variëren tussen de 10 en 18 maanden. Zodra de voetjes in staat zijn om met behulp van BunniesJR het lichaamsgewicht te dragen zal de ware ontdekking gaan beginnen. De naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel en daardoor ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes.

Kenmerken
Daar gaan we dan! Samen met die kleine de wijde wereld in. Als beste maatjes zijn we natuurlijk uiterst flexibel, maar willen ook graag beschermen. De spieren moeten normaal door kunnen groeien en kracht ontwikkelen. De hielpartij heeft nog wat extra steun nodig en daarom beschikt ieder schoentje over een extra hielsteun, contrefort.

De afwikkeling van de voet is in deze periode ook van groot belang. BunniesJR zorgt dan ook in alle gevallen voor een extreem buigzame loopzool. De zooltjes zijn ongelooflijk flexibel en gemaakt van TR met profiel. Meer schokdemping en nog meer grip op de ondergrond. Natuurlijk in combinatie met de mooiste en zachtste soorten leer doorgetrokken tot in de voering.

Dus kleine avonturiers en grote durfals, lieve engetjes en stoere boefjes, die eerste stappen kunnen worden gezet.

Stap Bunnies (maat 20 t/m 32)

De beste maatjes voor de stevige stappertjes. Na ongeveer 1,5 tot 2 jaar stapt die kleine ontdekker de wereld rond. De voetjes groeien en ontwikkelen nog steeds lekker door. En de basis om stevig in je schoenen te staan wordt verder uitgebouwd.

Kenmerken
Hoppa, ontdekken maar! Soepele, stevige en slijtvaste zolen allemaal van TR. Materialen van de mooiste soorten leer in de kleuren van dit seizoen. Ruwe maar zachte materialen voor de boefjes, glanzend en soepel voor de dametjes, dierenprintjes voor de avonturiertjes en bontvoeringen voor de koukleumpjes. Een stevige hielsteun geeft de extra bescherming waar nodig. Maatjes die wel tegen een stootje kunnen. Ook deze schoentjes worden allemaal doorgepast onder toeziend oog van onze specialisten. Maatjes om de wereld mee te gaan ontdekken!

Super Stap Bunnies (maat 24 t/m 32)

Deze maatjes zijn voor de echte doorstappers, met deze BunniesJR stap je ‘super’ makkelijk de hele wereld rond. Speciaal gemaakt voor de kleuter die het allemaal al kan; lopen, dansen, rennen, springen en meer..

Kenmerken
Stap voor stap naar Super Stap! Voor de gevorderde stappers hebben we een nieuwe fase toegevoegd. Waar de schoenen nog een speels uiterlijk hebben, zijn de schoenen zelf extra stevig met stootneus en slijtvaste zolen. Belangrijke details als een rits bij de veters of velcro, zodat de kinderen zelf de schoenen aan kunnen doen, is meegenomen in het ontwerp. Super handig op school, want dat scheelt de juf een hoop werk! Vanuit de markt kwam er steeds meer vraag naar de beste maatjes van de grotere maatjes, waar we natuurlijk gehoor aan geven.

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo ben je er altijd op tijd bij om weer nieuwe BunniesJR aan te schaffen!