Retourneren en terugbetalen

Retourneren en terugbetalen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking en tevens onbeschadigd en ongedragen aan ons geretourneerd te worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren van uw artikel kan op twee manieren:

  • Uw artikel retourneren in onze winkel
    U kunt het product tot 14 dagen na ontvangst altijd gratis retour brengen in onze winkel aan de Markt 8 te Zaltbommel.
  • Uw artikel online retourneren
    Om uw artikel online naar ons terug te sturen, vragen wij u om het meegestuurde retourlabel in te vullen. U kunt uw artikel online tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Heeft u geen retourlabel ontvangen? Of bent u deze kwijt? Vul dan het onderstaande retourformulier in.

Artikel ruilen

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst ruilen door met het product naar de winkel te komen of door het product op te sturen. Zorg dan voor een duidelijk ingevuld retourformulier met de juist aangegeven details en de maat van het vervangende product. Vermeld daarbij ook duidelijk het verzendadres. Het terugzenden van het product kost u verder niks.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij het product hebben ontvangen met een ingevuld retourbericht, zorgen wij dat binnen 7 werkdagen het geld op uw rekening wordt teruggestort.

Retour formulier

Naam(Vereist)