Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen

Levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog te verzenden.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending

Bij een online bestelling heeft u twee keuzes voor de verzending ervan. U kunt uw bestelling op laten sturen of afhalen in onze winkel in Zaltbommel. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u direct een bevestiging met Track&Trace code van ons, zodat u de bestelling kunt volgen en op de hoogte bent van de verwachte bezorgdatum.

Status bestelling

Na het afrekenen in de webshop ontvangt u meteen per mail een bericht over uw bestelling. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw producten bij elkaar zoeken en controleren. Zodra we alle producten verzameld hebben, zullen wij een verzendbon voor u maken, waarna u ook een Track en Trace van PostNL ontvangt.

Zodra uw pakket bij postNL is ontvangen zal u een verwachte levertijd en moment ontvangen van PostNL. PostNL zorgt voor een verdere afhandeling van de bezorging. Vertragingen of uitstel van bezorging om wat voor reden dan ook, kunnen wij vanaf dit moment niet veranderen.

Mocht u vragen hebben over de bezorging, neem dan contact met ons op. Let op dat sommige mails in uw spam folder binnen kunnen komen, het is handig als u geen e-mail heeft ontvangen ook even de ongewenste mail en spam te checken. Mocht u ook daar niks vinden, neem dan contact met ons op.

Bij de bestelling vindt u ook een retourlabel en retourformulier. Mocht het product onverhoopt niet zijn wat u ervan verwacht, volg dan de retourprocedure zoals deze beschreven is en wij zorgen voor een correcte afhandeling.

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland is altijd gratis bij bestellingen vanaf € 49,-
Bij een bestelbedrag onder de € 50,- worden verzendkosten van € 3,95 in rekening gebracht.