Disclaimer

Disclaimer

Hoevens Schoenen verleent u hierbij toegang tot de website www.hoevensschoenen.nl en nodigt u uit de hier aangeboden artikelen af te nemen.

Onderdelen op onze website mogen niet openbaar, gekopieerd of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Hoevens Schoenen. Het is daarnaast niet toegestaan om verstrekte informatie op deze website te kopiëren, af te drukken of te gebruiken/ verspreiden voor persoonlijke doeleinden.

Hoevens Schoenen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Hoevens Schoenen verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke data aan derden, tenzij wij u uitdrukkelijk om toestemming hebben gevraagd. De verkregen gegevens worden uitsluitend gebruikt om het surfgedrag van de bezoekers in kaart te brengen. Middels deze gegevens zijn wij in staat onze website verder te optimaliseren.

Beperkte aansprakelijkheid

Hoevens Schoenen spant zich in om de inhoud van www.hoevensschoenen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.hoevensschoenen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.hoevensschoenen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Hoevens Schoenen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.