Nieuws

 1. Aangepaste openingstijden

  Beste klanten,

  De huidige situatie blijft aanhouden en de maatregelen die we moeten gaan treffen zijn nu zeker niet voor een aantal weken. Om deze reden hebben wij ook gekeken naar de mogelijkheden om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze tijden.

  Daarom hebben wij besloten onze openingstijden aan te passen, en zo ruimte te maken voor 'personal shopping'. Zoals in de afbeelding te zien is zullen wij van maandag tot vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Op zaterdag zijn we vooralsnog geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

  In de winkel hebben we 2 serviceplekken gecreeerd, hier kunnen we de klanten helpen in een afgezette plaats, om zodoende de afstand tussen u en andere klanten te garanderen, daarnaast hebben wij dan ook de ruimte om u, op afstand, te helpen. In de winkel hebben we dus nu ruimte om 2 personen te helpen (met maximaal 1 begeleider) daarnaast is er dan ruimte voor 1 wachtende of kijker. Dit betekend dat er dus maximaal 3 klanten

  Lees meer »
 2. Start nieuw seizoen!

  Start nieuwe seizoen!

  Yess! eigenlijk is alles binnen, dus we kunnen nu echt van start :) 

  En daar zijn we ontzettend blij mee, we zien veel mooie kleuren in de kledingwinkels en daar hebben wij ons enorm op aangepast. in de schonemode zien we veel wit, maar daarbij hoort ook veel kleur

  met name de kleur geel en Brieck valt op, een kleur die goed te combineren is met de vele kleuren die we in de winkel zien. Maar ook een kleur die past bij vele stijlen. 

  Sneakers is uiteraard wat de klokl slaat, dus daar hebben we een enorme voorraad van, maar we zien ook duidelijk dat er veel mensen behoefte hebben aan een geklede schoen, wat netters en liever niet al die veters en witte zolen.

  Dus hebben we voor dit seizoen gedacht aan mooie geklede instappers en pimps, maar ook nette molièle's in lak of donkere tinten. 

  Zo hebben we dus eigenlijk voor iedereen keuze te over, dus kom gezellig langs, of zoek jou schoen in de webshop en sla je slag.

  Lees meer »
 3. We zijn gewoon open.

  Zoals iedereen ondertussen weet verspreid het Coronavirus zich in Nederland. Maatregelen worden aangescherpt en wij zullen het nieuws op de voet volgen.

  Bij dezen willen we iedereen laten weten dat onze collega's op dit moment gezond zijn en geen klachten hebben, wij staan gewoon voor u klaar! ben u zelf niet lekker ook ervaart u klachten, dan willen we u vriendelijk verzoeken uw bezoek uit te stellen, in elk ander geval bent u van harte welkom.

  In de winkel zorgen wij voor extra voorzorgsmaatregelen zodat u ook rustig kan shoppen in de winkel.

  - We wassen extra vaak onze handen (na elk bezoek)

  - We maken de aanraakpunten meerdere malen per dag schoon.

  - Er staan zakdoekjes in de winkel klaar voor u klaar.

  - We geven geen handen en vermijden persoonlijk contact, maar staan op afstand klaar voor u met een vriendelijke lach en de service die u van ons gewent bent!

  Bij twijfel kan u ons altijd bellen of een bestelling

  Lees meer »