Nieuws

 1. De najaarsfolder

  De najaarsfolder is ook weer verspreid.

  Tevens is deze per mail naar alle klanten verstuurd. Mocht u hem onverhoopt niet hebben ontvangen, kan u via onderstaande link alsnog de folder lezen.

  https://www.flipsnack.com/ANWRGARANT/hoevens_podolinea_magazine-lowr/full-view.html

  Veel lees en puzzel plezier!

  Lees meer »
 2. Joya collectie

  Rugvriendelijke schoenen van Joya ZALTBOMMEL – Bij familiebedrijf Hoevens schoenenspeciaalzaak vind je schoenen met een goede pasvorm voor dames, heren en kinderen. Een merk dat Peter Vonk en zoon Simon Vonk graag onder de aandacht willen brengen is Joya. “Joya heeft bij de ontwikkeling van hun schoenen uitgebreid gekeken naar waar een voet voor gebuikt wordt, zoals staan en lopen. De modellen hebben daarom een dikke, zachte zool voor een goede voetafwikkeling”, aldus Simon Vonk. Peter Vonk vult aan: “Met deze schoenen lijkt het alsof je met je voeten in het zand loopt. Sinds zo’n 50 jaar lopen mensen alleen nog verhard. Dat vraagt om een schoen met een uitstekende demping. De speciale zool zorgt voor een actieve houding. Mensen staan beter rechtop en hun voetspieren worden meer gestimuleerd. Je wordt er sterker van. Als mensen kuitkrampen, hielspoor-, voorvoetklachten of koude voeten hebben, is Joya ook een oplossing. Maar het belangrijkste is dat de schoenen lekker lopen en

  Lees meer »
 3. Mondkapjes in en voor de winkel

  Mondkapjes in de winkel:


  Vanuit de regering is er een dringend advies uitgegeven voor het dragen van mondkapjes in publieke, openbare ruimten. Dit advies geld in heel nederland. 

  Bij Hoevens schoenen zijn we bewust van de risico's die er zijn omtred het COVID19 virus en hoe we hiermee omgaan in de winkel, vanaf het begin van de pandemie hebben we elke maatregel genoemen die de veiligheid van onze klanten en onszelf zoveel mogenlijk garandeerd. Zo hebben we passchermen gemaakt in de winkel die ook bij het helpen passen en meten de 1,5 meter garanderen. We hebben een deurbeleid van maximaal 8 klanten in de winkel en zien hier ook actief op toe. Verder hebben we de serviceplekken verder uit elkaar gezet en verdeeld in de winkel zodat iedereen genoeg afstand kan houden.

  Als extra maatregel hebben we een extra passcherm gemaakt in de winkel, en voor alle klanten eventueel een mondkapje beschikbaar. Wij zullen een mondkapje dragen op het moment

  Lees meer »
 4. Kids corner

  Nieuwe kids corner

  Omdat de herfst weer is begonnen en de kinderen weer op een paar fijne, warme en goede schoenen op pad moeten, hebben wij de kinderhoek een update gegeven!

  Een gezellige hoek die de collectie nog meer laat stralen, waardoor de kinderen zelf ook nog blijer worden van de schoenen. Laat altijd de voetjes opmeten en dan adviseren wij vanuit onder collectie de best passende schoen! die ook nog eens lekker lang meegaat.

  Lees meer »
 5. Nieuwe collectie heren en kinderen

  De nieuwe collectie schoenen staat weer te popelen in de winkel. Ook voor dit najaar hebben we weer met zorg een fijne en kwalitatief goede collectie samengesteld die ook nog eens erg gaaf is. Elke schoen en elk merk heeft zijn eigen verhaal, de eigen voordelen en daarbij horen ook nadelen. Om erachter te komen welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn is de beste optie om eens langs te komen in de winkel. WIj meten je voeten en geven een passend advies bij de voeten.

  Voor kinderen begin de school weer, altijd een mooi moment om weer even aandachtig naar de schoenen en voeten te kijken. van jongs af aan kunnen wij een goed advies geven over welke schoenen het beste passen bij het kind en de levensfase waarin zet zitten. Hierbij focussen wij ons op kinderen van 0 tot +/- 14 jaar.

  van belang is de vorm van het voetbed, de breedte van de voetjes en schoentjes en het gebruikte martiaal. vraag gerust wat wij weten en we vertellen er alles over.

  Lees meer »
 6. Dames collectie in opbouw!

  Dames schoenen in alle leesten soorten en smaken.


  De collectie damesschoenen is in volle opbouw. Elke dag komen er meer nieuwe parels binnen, maar er is al voldoende te zien en te beleven. 

  In de damescollectie valt 1 kleur op dit jaar. Bruin Suéde, deze natuurtint past erg goed bij de huidige kleurrijke mode. 

  Kom langs en ga alvast genieten van al dit moois, wees er vroeg bij en laat je goed adviseren door de schoenspecialisten.   Lees meer »