Nieuws

 1. Windowshopping mogenlijk!

  Windowshopping it is!


  We hebben onze etalage sinds gisteren ingericht om beter te kunnen zien welke schoenen we in de opruiming hebben staan. daarbij staan ook de maten en de van/voor prijzen bij.

  dus ben je toch een rondje aan het lopen, of heb je zin om er toch even uit te gaan, loop dan even langs! in de etalage staan verschillende schoenen met de van/voor prijzen en wat details. op het kaartje staat ook een uniek nummer. Zo kan je ons bellen/appen of mailen met dat nummer en kunnen wij vaak dezelfde dag nog zorgen voor een bezorging op dezelfde dag!

  Elke week zullen we weer nieuwe schoenen in het raam plaatsen, dus geen zorgen. elke week weer nieuwe verassingen. toch leuk om zo een rondje Zaltbommel te doen.

  Lekker stappen is gezond!
  Dus even door de stad, al.is het druilerig doet je vaak goed. Even een bakkie bij Richard in @tstadscafezaltbommel

  Lees meer »
 2. Lockdown site in de lucht

  Vanaf vandaag hebben we een speciale site voor alle LOCKDOWN gerelateerde zaken


  Op deze pagina kan u alle informatie over hoevens schoenen vinden, de laatste update's over de gang van zaken en alle bestelmogenlijkheden.

  verder zullen in de loop van komende week hier ook filmpjes en foto's verschijnen van de opruiming, nieuwe collectie en andere leuke schoenenfeitjes.

  Kijk dus gerust regelmatig op deze website om je te informeren over de laatste nieuwtjes.

  Zolang de lockdown, of gedeeltelijke lockdown er is zal deze site in de lucht blijven. We hopen u op deze manier geinformeerd te houden.

  Lees meer »
 3. Kinderschoenen 50% korting

  Vanaf 21 december starten we ook met de kids opruiming. die koters hebben ook in de winter lekkere en goeie schoenen nodig. Hoewel meten altijd erg belangrijk is, en dat blijft het ook! wij kunnen op afstand helpen met bepalen wat de juiste maat is. Dus kan het echt niet wachten, check dan onze contact mogenlijkheden en wat we in de webshop hebben klaar staan. passen en proberen kan gewoon thuis, en dan kijken wij digitaal mee. Nu dus bijna de hele winter collectie voor een mooie prijs!

  Lees meer »
 4. (ON-Line) BIG SALE van start op 21 december

  Zoals u heeft gezien in de krant of per brief/e-mail gaat onze (on-line) sale van start.

  vanaf aanstaande maandag staat onze opruimingscollectie klaar voor u in onze winkel. Omdat u op dit moment helaas niet naar ons kan toekomen, proberen we u zoveel mogenlijk te helpen.

  U kan alle bestelmogenlijkheden, het laatste nieuws, en video's van onze collectie bekijken op www.hoevensschoenen.com . Verder kan u in deze webshop ook kijken welke schoenen in de collectie zitten.

  Samen komen we door deze crisis heen, en wij helpen u waar wij kunnen. nu en straks! Uiteraard mag u ons altijd bellen voor meer informatie of hulp.

  We hopen u snel te spreken, en anders zien we u graag in de loop van januari weer terug in onze winkel.

  Kijk om naar elkaar! en fijne feesdagen gewenst

  Team hoevens schoenen

  Lees meer »