Nieuws

 1. Openingstijden als vanouds

  Beste Klanten,

  Vanaf maandag 18 mei zullen we weer geopend zijn op de voor u bekende tijden.

  Maandag:   13:00 tot 18:00

  Dinsdag:     09:00 tot 18:00

  Woensdag:  09:00 tot 18:00

  Donderdag: 09:00 tot 18:00

  Vrijdag:        09:00 tot 21:00

  Zaterdag:     09:00 tot 17:00

  Zondag: Gesloten, tenzij anders aangegeven.

  De afgelopen weken hebben we gemerkt dat er toch behoefte is aan ruimere openingstijden voor u als klant, door onze openingstijden maximaal te verruimen bieden we aan iedereen zoveel mogenlijk ruimte om onze winkel te bezoeken.

  Daarbij houden wij nogsteeds voldoende afstand tussen U als klant en onszelf en maken we volgens richtlijnen van het RIVM de winkel schoon.

  Daarbij wassen we extyra onze handen en letten we op U en op elkaar.

  We zien u graag snel weer in de winkel.

  Lees meer »
 2. We're all in this together

  Lieve klanten,

  In deze tijden wensen we iedereen alle goeds en gezondheid toe.

  Wij blijven geopend voor iedereen die behoefte heeft aan inspiratie, afleiding en uiteraard een leuk paar lente/zomerschoenen! We hebben onze ruime winkel zo ingericht dat u altijd veilig kunt winkelen en kunt passen. Even rondkijken is dus ook zeker mogelijk. Uiteraard volgen we hier de richtlijnen van het RIVM en aanvullend van de schoenenbranche op.

  Wilt u liever de winkel gegarandeerd voor uzelf hebben?

  Bel of mail ons en we maken een afspraak op u gewenst tijdstip. De ochtenden doordeweeks zijn hiervoor beschikbaar.

  Tel: 0418-512004

  Natuurlijk snappen wij het dat u liever thuisblijft, maar eigenlijk wel nieuwe schoenen, slippers of sandalen voor de zomer wilt hebben. 

  Ontdek onze volledige

  Lees meer »
 3. Start nieuw seizoen!

  Start nieuwe seizoen!

  Yess! eigenlijk is alles binnen, dus we kunnen nu echt van start :) 

  En daar zijn we ontzettend blij mee, we zien veel mooie kleuren in de kledingwinkels en daar hebben wij ons enorm op aangepast. in de schonemode zien we veel wit, maar daarbij hoort ook veel kleur

  met name de kleur geel en Brieck valt op, een kleur die goed te combineren is met de vele kleuren die we in de winkel zien. Maar ook een kleur die past bij vele stijlen. 

  Sneakers is uiteraard wat de klokl slaat, dus daar hebben we een enorme voorraad van, maar we zien ook duidelijk dat er veel mensen behoefte hebben aan een geklede schoen, wat netters en liever niet al die veters en witte zolen.

  Dus hebben we voor dit seizoen gedacht aan mooie geklede instappers en pimps, maar ook nette molièle's in lak of donkere tinten. 

  Zo hebben we dus eigenlijk voor iedereen keuze te over, dus kom gezellig langs, of zoek jou schoen in de webshop en sla je slag.

  Lees meer »