Over ons

Over ons

Hoevens Schoenen

Een schoenenwinkel in hartje Zaltbommel en al jaren een begrip als het gaat om modieuze kwaliteit en pasvorm.

De Wandelschoenen Specialist

Sinds september 2021 zijn we in de waterstraat een outdoor winkel gestart die zich ook specialiseert in wandelschoenen. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment in kleding en accessoires die horen bij het wandelen. In deze winkel meten en analyseren we de voeten, en zoeken daarbij de best passende schoen.
Hoevens schoenenspeciaalzaak is een schoenwinkel die zich al ruim 50 jaar specialiseert in pasvorm en kwaliteitsschoenen.

Bij Hoevens schoenen staat de voet centraal en is lekker lopen een doel op zich. Met bekende en minder bekende merken zetten wij een collectie neer die in de tijdsgeest past en hebben we schoenen die voor uiteenlopende gelegenheden en momenten geschikt zijn. Maar de basis begint bij een passende schoen. De voeten worden gemeten in lengte en breedte, hierna zoeken wij een passende schoen die voor u geschikt is.

Smalle voeten, smalle schoenen. Doordat wij op een juiste manier de voeten meten hebben we ook meer zicht op de breedtematen. Waar er landelijk steeds meer brede schoenen gemaakt worden is het in onze visie juist niet vanzelfsprekend dat breder ook comfortabeler is. Voor zowel heren als dames hanteren wij een uitgebreide collectie en bieden we waar nodig de juiste maat op een smalle leest.

Damesschoenen: Uiteraard begrijpen we dat het oog ook wat wil, en daarom werken we met diverse gerenommeerde merken die in zowel pasvorm als in mode uitblinken. Dus of het nu een fijne gekleed schoen moet zijn, een schoen die met name op kantoor functioneel moet zijn, of juist die comfortabele schoen voor elke dag. bij ons kan u terecht en weet u dat u er lang mee door kan. De diverse leesten in ons aanbod zorgen ervoor dat we voor elke voet een passende schoen kunnen vinden

Herenschoenen: Vaker functioneel, maar ook modisch verantwoord en een lange levensduur daar gaat het om bij onze herencollectie. met zowel de functionele schoenen hebben wij een mooi aanbod. maar ook net of juist opvallend. Voor comfortabele kilometers op fijne schoenen bent u bij ons aan het juiste adres

Wie vind je in onze winkel?

Peter Vonk

Eigenaar en podoposturaal therapeut

Aleid Vonk

Eigenaar en schoenconsulent

Simon Vonk

Eigenaar en schoenconsulent

Priscilla

Enthousiaste medewerker en tevens specialist in schoenverzorging en maatadvies

Kristel

Enthousiaste medewerker en een echte systeem topper. Onze specialist in schoenadvies

Yolanda

Enthousiaste medewerker en tevens specialist in persoonlijk advies