Hoevens Schoenenspeciaalzaak

Hoevens Schoenenspeciaalzaak, al meer dan 50 jaar een begrip op de markt in Zaltbommel.

De eerste 25 jaar heeft Dhr Hoevens deze schoenspeciaalzaak met veel passie opgebouwd. als pionier in de schoenwereld, maar ook in het zolen maken en behandelen van voet en lichamelijke klachten via de wijze van Prof. Bourdiol.

Na 25 jaar hebben Peter en Aleid Vonk de winkel over genomen en zijn gestaag verder gaan bouwen aan de zaak die er nu staat. Na een aantal jaren is er een grote verbouwing geweest waardoor het beneden magazijn bij de winkel is getrokken. Er is hierdoor meer ruimte en een open ruimte ontstaan waardoor er veel meer collectie kan worden geshowd.

In alle jaren staan pasvorm en comfort voorop. Een geheel eigen visie op schoenen passen, de juiste manier van meten en een goede verhouding in de schoen. Alle merken die worden gevoerd hebben hier een bijdrage in en worden ook uitgebreid beoordeeld voordat ze de collectie halen. Echter is met de tijd meegaan ook erg belangrijk dus blijft de zoektocht naar nieuwe merken met de juiste eigenschappen.

Elke klant de juiste schoen, dat is een passie en ons doel. De voet moet in de schoen passen en de klant moet optimaal tevreden zijn met de schoen. Wij gaan de uitdaging aan.

Voor iedere voet een passende schoen!

Kom een langs in de winkel voor een passend advies of blader door onze on-line collectie in de webshop.

Het Team:

Ons team bestaat uit 5 personen. Peter en Aleid als eigenaren, altijd vol passie bezig met het vak. Marielle en Tineke zijn onze vaste krachten die veel ervaring hebben opgedaan in het vak. Geheel in onze filosofie hebben ze beide de cursus pasvorm adviseur afgerond en houden ze de kennis up to date door diverse lezingen bij te wonen. Simon is als laaste bij het team gekomen en als pasvorm specialist opgeleid. Als zoon van peter en Aleid hoopt hij in de toekomst de zaak over te nemen.

Lees hieronder alles over het Team.

Peter:

Aleid:

Marielle:

Tineke:

Simon: