Hoevens Schoenen stopt met kinderschoenenverkoop

Na ruim 40 jaar kinderschoenen in de winkel te hebben gehad, heeft Hoevens Schoenen besloten om te stoppen met de verkoop van kinderschoenen. Deze beslissing is genomen omdat de markt en de vraag naar kinderschoenen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn veranderd, waardoor wij niet langer de service kunnen bieden die we onze klanten graag zouden willen geven.

We begrijpen dat dit voor sommige van onze trouwe klanten een teleurstelling kan zijn, en we willen hen bedanken voor hun jarenlange steun. Het is altijd een genoegen geweest om kinderen te helpen bij het vinden van de juiste schoenen voor hun groeiende voeten en avonturen.

Om onze klanten te bedanken en om afscheid te nemen van de kinderschoenen, zullen we de komende maanden diverse acties en aanbiedingen hebben. Onze huidige collectie kinderschoenen zal tegen scherpe prijzen worden aangeboden, zodat ouders nog steeds kunnen profiteren van de kwaliteitsschoenen waar ze ons om kennen.

Houd hiervoor onze website en social media-kanalen in de gaten. We zullen regelmatig updates plaatsen over de lopende acties en aanbiedingen. Dit is een geweldige kans om kinderschoenen van hoge kwaliteit te bemachtigen tegen gereduceerde prijzen.

We willen nogmaals onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten die ons door de jaren heen hebben gesteund. We blijven ons inzetten voor de hoogste kwaliteit schoenen en service voor volwassenen, en we hopen u in de toekomst te blijven verwelkomen in onze winkel.

Comfortabele Schoenen voor Volwassenen en Outdoorliefhebbers

Hoewel we stoppen met de verkoop van kinderschoenen, blijven we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige schoenen voor volwassenen. We hebben nog steeds een uitgebreide collectie comfortabele en mode schoenen voor vrouwen in de maten 35 tot 45 en voor mannen in de maten 39 tot 50. Onze assortiment omvat ook outdoor schoenen en kleding, zodat avonturiers nog steeds de perfecte uitrusting kunnen vinden voor hun trektochten en ontdekkingstochten. Bij Hoevens Schoenen blijven we streven naar kwaliteit en comfort voor al onze klanten. Bedankt dat u voor ons kiest.