TEVA

Teva’s voor iedereen!

Eigenlijk zou iedereen een paar Teva’s in de kast moeten hebben staan. Voor alle avonturen, voor alle mooie zomerdagen, voor op het strand, voor een lekker water gevecht of gewoon omdat ze lekker lopen. Teva doet al jaren een aantal dingen erg goed, voor de sportieve reiziger en watersporter is het merk al niet meer weg te denken. Maar ook voor de modebewuste personen zijn er erg leuke modellen te vinden. En naast het praktische nut van deze sportieve sandaal zit er ook nog een goed ondersteunend voetbed in, kunnen ze (goed) tegen water (behalve de leren modellen)  en zijn ze enorm sterk. Elke zomer ontkom je er niet aan, ze zijn toch wel erg handig.

Geschiedenis van Teva:

In 1984 ontdekte een Grand Canyon-gids iets waardoor de schoenenwereld voorgoed zou veranderen: er zit in iedereen een avontuurlijke ziel verscholen. Hij realiseerde zich dat hetgene dat mensen weerhield van de lifestyle waar hij zo gek op was een eenvoudige uitnodiging was. Iets om hen gerust te stellen… en het vertrouwen te geven om in het diepe te springen. Dus zorgde hij dat die uitnodiging er kwam.

De Teva Original begon op nederige wijze — een oud Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper — maar is inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat voor duizenden mensen tot de verbeelding spreekt. Mensen in de hele wereld hebben de uitnodiging voor avontuur aangenomen en omarmen de ‘riemen vast en gaan’, spontane, ‘ga overal naartoe en doe alles’ mentaliteit waar de Originals voor staan. Alles wat we doen en alles wat we maken staat in het teken van deze avontuurlijke instelling, want we weten dat spontane momenten de momenten zijn waar we de beste herinneringen aan overhouden.

Teva Kids

Als schoenwinkel kiezen we vaak voor modellen design, praktisch nut en pasvorm. Bij sandalen voor kinderen komen we keer op keer terug op 2 merken die het uitstekend naast elkaar doen. Dat zijn birkenstock en Teva. Waarom Teva? Het zijn alles kunners, het zijn sterke sandaaltjes waar je goed de hele zomer op kan functioneren. Ze kunnen tegen water, strand en alle andere zaken die kinderen tegen komen in de zomer. En er zit een fijn voetbed in, blijft goed aan de voet zitten en heeft dankzij de verstelbare banden en verschillende zolen ook voor alle kindervoetjes een model dat lekker zit.

Een keuze uit 2, maar wel de 2 beste.