Panama Jack

Made in Spain!

100% Made in Spain. Vanaf het begin vindt het totale productieproces in Spanje plaats.

Panama Jacks dragen is “a way of life”.
De beste vriend van ons merk laat zich elke dag meevoeren in zijn avonturen.

Panama Jack Schoenen:

Een robuust merk uit spanje die in al zijn eenvoud prachtige schoenen maakt. In de zomer met fijne open schoenen, waardoor je al meteen zin krijgt in warme zomeravonden. En in de winter lekker warm gevoerde stevige schoenen. Robuust, gemaakt om warm te zijn. Diverse met bond gevoerde laarzen, gepolsterde schoenen en bootst. Voor ieder wat wils.

Onderhoud van uw panama jacks:

Jouw Panama Jacks hebben een specifieke manier van reiniging en onderhoud nodig afhankelijk van het de leersoort. Zo zorg je ervoor dat ze je kunnen begeleiden op nog veel meer avonturen! Wanneer jouw Panama Jacks zijn samengesteld uit meerdere leersoorten, dien je elke leersoort te reinigen op de daarvoor aanbevolen wijze.

Panama Jack Napa vintage leer:

  1. Verwijder de vuilresten en het stof met een vochtige doek of spons.
  2. Indien het schoeisel erg vervuild is verwijder dan de binnenzolen en de veters. Reinig de oppervlakte van het leer met ruim water en neutrale zeep.
  3. Laat het aan de lucht drogen zonder het schoeisel bloot te stellen aan zonlicht of extreme warmte. Als je merkt dat het leer door het gebruik is verslechterd of haar kleur heeft verloren kan je wax of kleurloze schoensmeer aanbrengen om het leer te voeden. Doe dit met een zeer kleine hoeveelheid en breng het product gelijkmatig aan over het gehele leer.

Let op: Hou er rekening mee dat hiermee het leer donkerder van kleur kan worden.

Panama Jack Suede/nubuck

  1. Verwijder de vuilresten en het stof voorzichtig met een borsteltje.
  2. Indien het schoeisel erg vervuild is kan je de oppervlakte met neutrale zeep verdund in ruim water en met een stevig plastic borsteltje (bijvoorbeeld een nagelborsteltje) reinigen. Afspoelen met ruim water.
  3. Laat het aan de lucht drogen zonder het schoeisel bloot te stellen aan zonlicht of exteme warmte.
  4. Als het droog is, het leer borstelen in dezelfde richting als de haartjes.

Panama Jack Nappa leer

  1. Verwijder de vuilresten en het stof voorzichtig met een vochtige doek of spons.
  2. Voedt het leer met kleurloze schoenssmeer.

Panama Jack Gore Tex leer:

Bij Goretex reinig je het leer zoals gebruikelijk alsof het niet deze voering heeft, maar houdt wel rekening met het volgende:

Heel belangrijk: Het is niet wenselijk vetten of schoensmeer aan te brengen omdat daarmee de vochtdoorlatendheid wordt aangetast.