Piedi Nudi

Piedi Nudi is eigentijds, uniek en eindeloos modieus.

Perfect voor de moderne vrouw.

Over Piedi Nudi:

Een unieke combinatie van passie en vakmanschap.

De liefde voor schoenen zie je dan ook terug in ieder ontwerp.

Altijd een uniek design waarbij stijl en comfort moeiteloos samen gaan.

In elke schoen zie je dan ook de herkenbare signatuur van Piedi Nudi terug.

Het gebruik van de beste leersoorten, verschillende materialen en texturen zijn kenmerkend voor iedere collectie; ze blijven verrassen,

maar zijn altijd herkenbaar.

Drie generaties Italiaans vakmanschap. Dat is ons DNA.

 

De passie voor vakmanschap en stijl van drie generaties stroomt door het bloed van schoenenontwerper Marc Teunissen. Zowel zijn opa als zijn vader hebben hun liefde voor het schoenenmaken en oog voor detail aan hem weten over te brengen. En hoewel zijn eigen passie tegenwoordig de boventoon voert, heeft zijn erfenis de basis gevormd voor het prachtige merk Piedi Nudi.

 

Vanaf het begin staan bij het ontwerpen van de collectie kwaliteit en de beste materialen centraal. De Italiaanse kennis van het eeuwenoude schoenenvak wordt moeiteloos gecombineerd met invloeden uit de moderne modewereld. Dit levert de verrrassende en herkenbare designs op die elk seizoen weer de aandacht trekken. Piedi Nudi is uniek, modieus en aan iedere schoen wordt met de grootste aandacht en toewijding gewerkt. Wat zij doen, doen ze altijd met volledige overgave en passie. En die passie, die brengen ze over naar iedereen die met Piedi Nudi in aanraking komt.

Piedi Nudi

Piedi Nudi – Verrassend Modieus

Het designteam van Piedi Nudi heeft passie effectief met vakmanschap weten te combineren. Iedere keer weer weet zij een unieke en modieuze collectie voor de eigentijdse vrouw neer te zetten.

De Piedi Nudi vrouw is onze ambassadeur en fan.

 

Iedere collectie begint met inspiratie en het verlangen om iets moois te creëren. Het verlangen om de Piedi Nudi vrouw een gevoel van vrijheid te geven. Vrijheid om te gaan en staan waar ze maar wil. Dat verlangen, dat is Piedi Nudi. Piedi Nudi is voor vrouwen die geen concessies willen doen en kiezen voor sportief, modieus én comfort.

 

Met haar orginele ontwerpen biedt Piedi Nudi pakkende collecties die er niet alleen mooi uitzien, maar zich eenvoudig van de massa onderscheiden door de vootreffelijke kwaliteit, unieke stijl en uitneembaar voetbed.