Joya Schoenen

Uit liefde voor uw rug

 

 

onze webshop:

De pagina met informatie over de unieke zachte Joya schoenen. Voor meer informatie bent u altijd welkom in de winkel of kijkt u op onze webshop; www.joya-hoevens.nl

Heeft u weleens op wolken gelopen? Of op kussentjes, of het gevoel alsof u met de blote voeten door het zachte zand loopt. Dat is het effect van een Joya schoen. Makkelijk, comfortabel en heel goed voor uw lichaam!

Joya schoenen zijn ontwikkeld in Zwitserland met het idee om juist zachte ondersteuning te bieden aan de voeten. Door een zool die geheel van PU schuim is gemaakt pas deze schoen zich vlekkeloos aan aan ieder voetbed. Het directe voordeel is daarmee dat het altijd de steun bied die u nodig heeft. Uw voetbed zakt er als het ware in.

De moderne en nieuwe materialen maken deze schoenen ook nog een leuk om te zien en te dragen. Trek ze eens aan en ervaar het gevoel!

Voordelen van Joya

Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. De zool van Joya schoenen absorbeert de gevolgen van lopen en staan op een harde ondergrond optimaal, waardoor het dragen van de schoenen een voordelig effect kan hebben op je rug, voeten en gewrichten. Joya schoenen zorgen voor een hoog comfort tijdens het lopen. De lichaamseigen, natuurlijke manier van lopen en staan wordt gestimuleerd. Dat voelt je vanaf de eerste stap.

Speciaal voor deze unieke schoenen heeft Hoevens Schoenen een eigen website en webshop ingericht. Bezoek https://www.joya-hoevens.nl

Voordelen en effecten van Joya schoenen

  • Comfortabel vanaf de eerste stap
  • Verlichtend voor knieën en gewrichten
  • Zacht en dempend tijdens het wandelen

Check de site voor veel meer info en de modellen.

Verzorging en gebruik

Joya schoenen zijn een hoogwaardig kwaliteitsproduct met onze toonaangevende, internationaal gepatenteerde zooltechnologie. Als u lang en zo optimaal mogelijk van uw Joya schoenen wilt genieten, raden wij u aan onderstaande aanwijzingen voor onderhoud en gebruik zorgvuldig door te lezen. Voor meer informatie over Joya schoenen kunt u terecht op www.joyashoes.com


Advies voor leer
Joya schoenen worden gemaakt met natuurlijk leer van bijzonder hoge kwaliteit, waarmee u met zorg dient om te gaan.  De gebruikte leersoorten zijn van nature gevoelig voor water en krassen. Behandel Joya schoenen met producten die geschikt zijn voor leer. Net zoals bij alle leersoorten kan de kleur vervagen door zonlicht en kan lichte kleurvariatie voor komen. In sommige modellen wor dt gebruik gemaakt van synthetisch leer.


Eigenschappen van de zool

De tussenzool van Joya schoenen is voorzien van een dunne beschermlaag. Deze elastische folie omhult de zachte tussenzool die zorgt voor het unieke actieve comfort van de Joya schoenen. Zorg ervoor dat u de beschermende folie niet beschadigt. De loopzool van de schoen is zeer slijtvast en gaat gemiddeld vier miljoen stappen mee. Dit komt overeen met ongeveer twee jaar draagtijd, maar is afhankelijk van factoren als gewicht van de gebruiker, ondergrond en onderhoud.


Advies voor gebruik

Joya schoenen activeren de bloedcirculatie en specifieke spiergroepen in het lichaam. Spieren, pezen en gewrichten worden anders gebruikt en belast waardoor lichaamshouding, looppatroon en coördinatie verbetert. Uw lichaam zal moeten wennen aan de effecten van het dragen van Joya schoenen waardoor u in het begin lichte lichamelijke klachten kunt ervaren, zoals spierpijn. Mocht u lichamelijk ongemak ervaren, bouwt u het dragen van Joya schoenen dan rustig en geleidelijk op door ze korte perioden te dragen en af te wisselen met conventioneel schoeisel. De meer derheid van onze klanten draagt na enkele weken Joya schoenen als comfortabele alledaagse schoen. Meer achtergr ondinformatie over de werking van Joya schoenen, waardevolle tips voor gebruik bij medische indicatie en gedetailleerde medische informatie kunt u terecht op www.joyashoes.com.

AGR keurmerk

Alle modellen van Joya mogen het AGR keurmerk voor de gezonde rug dragen, dus ook de nieuwste!

De Duitse Aktion Gesunder Rücken (afgekort AGR) kent haar keurmerk uitsluitend toe aan producten die door een onafhankelijke commissie met experts uit verschillende medische vakgebieden als zeer rugvriendelijk beoordeeld worden.

Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de twee grootste instituten voor rug-training en preventie in Duitsland en heeft tot doel consumenten te helpen de juiste keuze te maken bij de aanschaf van ergonomische producten. Vanwege de strenge testcriteria en de bezetting van de commissie van goedkeuring met vooraanstaande medisch specialisten geniet het AGR keurmerk veel aanzien in de medische sector.

Expert van de AGR goedkeuringscommissie Professor em. Dr. Erich Schmitt: “Ik ben ervan overtuigd dat het concept van de Joya zolen goed is voor de rug, omdat aan de opbouw van de zool een duidelijke functionaliteit ten grondslag ligt. Door de zeer zachte zoolconstructie en de daarmee verbonden demping worden de negatieve gevolgen van een harde en vlakke ondergrond tegengegaan. De zachte kenmerken van de Joya zool zorgen voor een gedoseerde instabiliteit bij de landing van de hak, waardoor de spieren in de voet, het been en de romp meer geactiveerd worden en waardoor de coördinatie van lichaamshouding verbeterd wordt.”

Meer informatie over het keurmerk: Gezonde Rug – beter leven e. V. en de landelijke vereniging van Duitse Rugscholen (BdR)  e. V. Meer informatie via: AGR e. V. Pf. 103, DE-27443 Selsingen, 
telefoonnummer +49 4284 9269990, Web. www.agr-ev.de

Het merk Joya:

  1. De visie achter het product en de bedrijfsstrategie is ontwikkeld door twee bekende Zwitsers. Karl Müller, de zoon van de uitvinder van MBT en Claudio Minder, in Zwitserland een bekend TV presentator en media expert. Beide heren hebben een duidelijke missie: “Ons doel is de marktpositie te verbeteren van een product dat meerwaarde biedt in het comfort schoenensegment, gericht op het bieden van een sensationeel loopgevoel en dat gezondheidsvoordelen biedt voor het menselijk lichaam.’’

Missie verklaring

Als innovatief schoenenfabrikant moeten we ons constant aanpassen aan een veranderende sociale omgeving, economie en maatschappij. Met onze ‘missie’ leggen we onze vastberadenheid en richting vast zodat we elke dag weer succesvol werken.
Onze visie
We hebben een nieuw schoenensegment gecreerd. Een segment van een feel-good schoen, waar een goed gevoel het aller belangrijkste is; het plezier en de vreugde van bewegen moedigen we aan.
Wie zijn wij?
We zijn een onafhankelijk, succesvol, jong en creatieve onderneming en willen dat ook in de toekomst blijven.
Wat willen we bereiken?
Op alle vlakke streven we naar de  hoogste kwaliteit. Om dit doel  te bereiken gebruiken we de beste grondstoffen en  vaklui. De hoog technologische  Joya schoenen worden bovendien ook constant onderworpen aan kwaliteitscontroles.
Ons Team
We bouwen verder op de vaardigheden, de motivatie, de zin voor verantwoordelijkheid en de verbintenis van onze medewerkers. Onze aanpak  is open en onze  communicatie is transparant. Onze samenwerking is gebasseerd op eerlijkheid en wederzijds respect. Deze normen leiden naar onevenaarbare resultaten van ons en onze medewerkers.
Onze partners
We werken samen met bekwame en betrouwbare partners. Onze realatie met hen is gebasseerd op eerlijkheid en openheid.
Onze sociale verantwoordelijkheid
Samen met onze partner willen we een betekenisvolle rol gaan spelen in de gemeenschap. We schenken een deel van onze winsten aan sociale projecten in minderbedeelde landen.

 

2 verschillende categorieën

motion: Actief bewegen!

Met de unieke Joya “Activator”

We hebben de “motion” zool categorie ontwikkeld om actief staan en lopen mogelijk te maken. Het beste onderdeel: De zachte Joya zooltechnologie met de zogenaamde Activator onder de middenvoet die zorgt voor extra spieractiviteit.

Dit hightech systeem bevordert het natuurlijke bewegingsproces en zorgt automatisch voor een actieve lichaamshouding. Zeer geschikt voor iedereen die gefocust is op een gezond en fit lichaam.

emotion: Het plezier van lopen!

Met het zachte, elastische Joya voetbed

Met de uitvinding van de zoolcategorie “emotion”, vonden we opnieuw het plezier in lopen uit. Het zachte, elastische voetbed van Joya neemt alle drukpunten onder de voet weg en zorgt actief voor ontlasting en ondersteuning van rug en gewrichten.

Resultaat: Ongeëvenaard loopcomfort. Ideaal voor mensen die zichzelf en hun voeten willen verwennen met een unieke zachte loopsensatie.

Eigen website voor Joya van Hoevens:

http://www.joya-hoevens.nl

Om dit Unieke merk voldoende ruimte en aandacht te geven naast onze overige collectie hebben we een aparte website en shop gemaakt. op deze site vindt u veel informatie over de schoen en kan u ook rechtstreeks uit onze winkel de schoenen bestellen. Weet dat u ook altijd welkom bent in de winkel voor persoonlijk advies.