Hartjes

Echte damesschoenen met klasse en style, comfortabel lopen.

Hartjesdag bij Hoevens,

Vrijdag organiseren wij een hartjesdag. met extra aandacht voor het merk Hartjes uit Oostenrijk! Ervaar deze zachte en fijne schoenen met diverse wijdtematen. De schoenen hebben door aandacht en het gebruik van kwalitatief goede matrialen een heerlijk comfortabel gevoel. De diverse wijdtematen maken het dat er ook voor alle voeten een schoen te vinden is. En vergis je dan niet in het aanbod sandalen & sandalette’s.

Hartjes comfort Schoenen:

Dit fijne merk is niet uit onze collectie weg te denken. Met haar verschillende leesten kunnen we alle voeten goed bedienen. Daarnaast zijn de zachte zooltechnieken die deze fabrikant gebruikt uniek. Het combineert de stevigheid en pasvorm van een kwaliteitsschoen met de zachtheid die we tegenwoordig gewend zijn. Een stevige schoen die tegen een stootje kan, maar ook gewoon elegant is om te dragen. Kom ze eens proberen.

hartjes Herfst/winter 2017

Hartjes schoenen

De groene Oostenrijkse fabrikant Hartjes staat bekend om zijn collecties met hoogwaardige comfortschoenen en milieuvriendelijke technieken, welke voortdurend worden geïnnoveerd. De schoenen worden vervaardigd uit plantaardig gelooid leer. Door het gebruik van speciaal melklijm, op waterbasis en formaldhyde vrij, zijn de schoenen van Hartjes geschikt voor mensen met uiteenlopende allergieën. De collectie van Hartjes bestaat uit veterschoenen, sneakers, pumps, instapschoenen, veterboots en enkellaarzen voor dames.

Hartjes schoenen beschikken over een uitneembaar voetbed dat bestaat uit een combinatie van kurk en leder. Door het uitneembare voetbed zijn de schoenen geschikt voor eigen steunzolen. Schoenen van Hartjes hebben een gepatenteerd voetbed met Cellpur polster, het groene polster wat tussen het kurk en de dekzool zichtbaar is. Dit Cellpur (in de matrassenindustrie kenbaar als Tempur) geeft een aangenaam polster onder de voet en zorgt voor een droog voetklimaat in de schoen. Cellpur voorkomt eelt en blaarvorming.

De schoenen zijn ook antibacterieel behandeld. De boven materialen zijn gehydrofobeerd: langdurig waterdicht. Transpiratievocht wordt in Hartjes schoenen opgenomen door de binnenvoering van opgeruwd leder. De buitenzolen die Hartjes verwerkt zijn van voornamelijk. latex, PU en TPU. Hierdoor hebben schoenen van Hartjes een licht en flexibel draagcomfort.

In de Hartjes collectie van Hoevens Schoenen zijn verschillende modellen uit de Hartjes XS collectie terug te vinden. De Hartjes XS collectie biedt een totaal nieuw loopgevoel met de bekende flexibele en zachte Hartjes zool. Stap voor stap volgen onze voeten een natuurlijke beweging: de voet rolt af vanaf de hiel over de buitenkant van de voet naar het balpunt tot aan de top van de teen. De geïntegreerde afrollijn inde XS® zool volgt deze natuurlijke S-vormige lijn en zorgt daardoor voor een perfect loopcomfort. De zoolconstructie met de flexibele luchtkamers is extreem licht en zeer schokdempend:

1. Flexibele luchtkamers in de zeer soepele gummi-zolen zorgen voor minimaal gewicht
en maximale schokdemping.2. Door de flexibele luchtkamers bieden de gummi-zolen uitzonderlijk draagcomfort.3. De speciale gummi – materiaalmix zorgt ervoor, dat de zolen de oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Door de geïntegreerde afrollijn wordt een natuurlijke loopbeweging gegarandeerd.4. Het hart is ook het verwisselbare voetbed uit lichtgewicht kurk en cellpur® polster.