Ganter

Ganter schoenen kenmerken zich door de uitstekende pasvorm en kurkenvoetbed. De zolen geven een natuurlijke schokdemping

GANTER SCHOENEN

Sinds 2017 weer met een volledige collectie te vinden in de winkel. Ganter maakt een fijne come back in de modellen en design. Een comfortmerk met een lange historie in het comfortabel maken van schoenen. Dankzij de unieke afwikkelingstechniek is deze schoen bewezen beter voor je houding. Daarnaast maakt Ganter ook diverse wijdtematen waardoor een passende schoen vinden bij Uw voet ook een stuk makkelijker maakt.

Het uitneembaar voetbed van de Ganter schoen is een ander groot voordeel, waar de zool zelf enorm veel comfort en ondersteuning bied, maakt hij ook voldoende ruimte om uw eigen aangepaste zool in de schoen te stoppen. Zo is er veel comfort voor beide mogelijkheden.

Ganter schoenen bevatten veel ruimte voor de tenen en ondersteunen tegelijkertijd de voet in zijn natuurlijke vorm. Zonder de mode buiten beschouwing te laten, werd er bijzonder gelet op de menselijke anatomie en biomechanica. De uitneembare voetbedden zijn zacht en geven een optimale ondersteuning bij houdingsklachten en rugpijn.

De speciale aktiv lijn schoenen van Ganter ontlasten de voetboog waardoor de middenvoetsbeentjes tot rust komen. In 1985 kreeg Ganter het patent op deze 4-puntsroldynamiek, waardoor de voet een natuurlijke afwikkeling kreeg.