Gabor

Schoenen die vrouwen enthousiast maken

COMFORT VOOR IEDER „VOETENTYPE“

De Gabor schoenontwerpers geven de voorkeur aan soepele materialen, die zeer functioneel zijn en voor een hoog draagcomfort zorgen. Een voorbeeld daarvan zijn onze ongevoerde schoenen, waarbij de schacht zich perfect aan de voet aanpast en de voetwarmte via het ademende bovenleer kan ontsnappen. Intelligente, flexibele details zoals elastiek, sluitingen, elastische inzetten of klittenbandsluitingen zijn zo functioneel en zorgen tegelijkertijd ook nog voor de beste pasvorm

Een andere hulp, om de comfortabelste schoen bij Gabor te vinden, bieden naast de schoenmaat de drie verschillende wijdtes. „F“ is de normale wijdte, „G“ en „H“ houden rekening met de omvang van de bal van de voet en zorgen voor ruimte bij de tenen.

Best Fitting is een andere pasvormvariant, die bij draagsters van een normale wijdte voor meer ruimte bij de voorvoet zorgt.

Gabor

60 JAREN TRADITIE EN INNOVATIE

Gabor Shoes AG, gevestigd te Rosenheim, is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast modieuze actuele schoenen zijn pasvorm en verwerkingkwaliteit de wezenlijke kenmerken van de schoenen van het merk Gabor.

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en wordt door Achim Gabor als 2e generatie geleid. De jarenlange ervaring is de basis van dat wat het bedrijf als „Gaborkwaliteit“ omschrijft. Alleen de hoogste eisen aan ieder paar schoenen hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is.

Maar traditie is niet alles. De afgelopen jaren werden ook gekenmerkt door de invoering van nieuwe technieken en productgroepen. Licenties voor handtassen, kinderschoenen en onderhoudsmiddelen ronden het sortiment af. Rollingsoft is een nieuwe productlijn voor het groeiende segment wellness.

AL BIJ HET PASSEN EEN GOED GEVOEL

Al bij het passen van de schoen moet dit goed aanvoelen. Zowel voor wat betreft de pasvorm als ook de uitstraling. Aan schoenen moet men plezier beleven. Voor het comfort is de maakwijze, samen met de loopzool, het doorslaggevende criterium. Te beginnen bij schoenen, die uitblinken door bijzonder soepel leer, bestaat het programma van Gabor uit zeer flexibel latex en zolen, opgebouwd uit meer componenten, dempende loopzolen met luchtkussentjes, uitneembare inlegzolen en veel meer.