Finn Comfort

Sinds 1986 brengt de Duitse Waldi Schoenfabriek onder de naam FinnComfort een op medische inzichten gebaseerde collectie dames- en herenschoenen op de markt met een verwisselbaar voetbed.

finn comfort bedrijfsfilm

Finn comfort

Waar mephisto een grote markt bediend als het gaat om comfort gaat Finn comfort nog een stapje verder. Met een kurken inlay en een visie die verder gaat dan menigeen zich kan voorstellen bied finn comfort oneinig veel mogelijkheden. De stevigheid in de schoen, en het loopcomfort is ongevenaard. Dagelijks werken er 30.000 thuiswerkers aan de productie van deze schoen. Met passie voor het vak en noeste arbeid komen er ieder jaar weer vele mooie schoenen over naar Nederland. Het zijn niet de meest hippe en trendy schoenen, maar juist degelijk, mooie kleuren en materialen en oersterk. Wie er eenmaal aan begint wil nooit meer anders.

de finn comfort schoen

U kent Finn Comfort als de schoen waar uw hele lichaam zo rustgevend op reageert. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Deze schoenen combineren draagcomfort met een eigentijdse uitstraling. Het voetbed in uw Finn Comfort-schoen kunt u makkelijk verwijderen en vervangen door uw eigen – op maat gemaakte – voetbed.