Durea schoenen

Huidige collectie Durea:

Zowel Links als rechts vindt u een aantal modellen van Durea. Zoals u wellicht merkt is zwart dit jaar een erg belangrijke kleur, maar uiteraard hebben wij in de winkel een behoorlijk kleurenpallet. Naast de Durea GO hebben we ook een mooie collectie in stoere winterboots. Naast deze modellen hebben we uiteraard een veel uitgebreidere keuze in de winkel, en afhankelijk van uw wijdte ook veel alternatieven. Uiteindelijk is plaatjes kijken een leuk begin, maar een schoen wordt pas echt leuk als die past!

Kom daarom zelf ervaren hoe het is om op deze stoere stappers naar buite te komen en zo heerlijk de winter in te kunnen. Tot snel!

Met Durea GO de winter in!

Ook Durea go heeft zich weer vernieuwd en mooie modellen erbij gekregen. Deze winter is de zool donkerder geworden en hebben ze het ‘labeltje’ ook aangeopast, veel minder storend. Zo kan u het hele jaar genieten van deze fantastische techniek. Sportief en lekker blijven lopen, want met Durea Go wandelt u gewoon door. Ook is dit jaar de wijdte D in de collectie gekomen op de Go zool, dus ook de echt smalle voeten kunnen nu mee genieten van de durea GO.

Kijk voor alle schoenen en modellen bij ons in de winkel!

Durea Specialist:

Durea zorgt voor de kwaliteitsschoenen, wij voor een passende schoen bij elke voet. A match made in heaven.

Het merk waar comfort, pasvorm en kwaliteit samen komen. Een trendvolgend en merk met leuke schoenen die voldoen aan veel eisen die wij stellen. Zo heeft durea met 5 verschillende breedtematen op dezelfde modellen een enorm pasbereik. Eigenlijk het enige merk die altijd past. Een goed en fijn voetbed ondersteunt elke gemiddelde voet, maar maakt ook voldoende plaats voor een eigen inlay. Verder is het een stevige schoen die de juiste ondersteuning bied. Door verschillende zolen kunnen we ook de verschillende voettypen helpen aan een passende schoen. Durea maakt alle schoenen in eigen beheer en heeft nog een functionerende fabriek in Drunen voor alle reparaties en speciaal aangepaste schoenen.

Als 5* dealer van Durea kunnen we stellen dat dit merk voor ons altijd erg bepalend is. De kwaliteit van Durea spreekt voor zich!

JOUW PASVORM

Uit liefde voor je voeten maken we schoenen die perfect passen. Hierbij letten we niet alleen op lengte van je voeten maar ook op de breedte (omvang van breedste gedeelte van je voorvoet). Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt durea heeft een passende schoen. Laat je schoenen daarom goed aanmeten. Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en daardoor zijn durea schoenen optimaal aan te passen aan je voeten. Veel loopplezier toegewenst.

ONS VAKMANSCHAP

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Ze worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Durea fabrieken. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed; geen schoen verlaat de fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles. Niet

voor niets onderscheidt Durea zich door ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service en daar is het bedrijf trots op.

Digitaal meten

Bij Hoevens schoenen kunnen we op diverse manieren meten. Nu volgens de nieuwste technieken op druk, lenkte en breedte. Een voetanalyse hoort er echter nog steeds bij om de juiste schoen te vinden. Vraag naar de mogelijkheden & een gratis meting.

Check alles https://hoevensschoenen.nl/nieuws/nog-beter-meten/

Verantwoord ondernemen

Bij Durea zijn we ons bewust van de wereld om ons heen. Ook in ons ondernemerschap gaan we daar op een verantwoorde wijze mee om. Hieronder vindt u initiatieven die wij de laatste jaren hebben ontplooid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mensen

Durea heeft een “Work Code and Ethics Agreement” (zie hieronder) voor haar 2 fabrieken in het buitenland en de fabriek in Nederland. In de buitenlandse fabrieken zijn eigen Nederlandse werknemers voor minimaal 50% van de tijd aanwezig om hierop toe te zien. Met beide buitenlandse fabrieken werkt Durea al meer dan 15 jaar samen.

Work Code and Ethics Agreement

We follow and commit ourselves to implement and monitor a responsible written policy on Human Resource, Environment and Work Ethics.

No Child labour
We follow a strict policy of elimination of child labour, according to the ILO agreement 138.

Equal Opportunity Employer
Both men and women are chosen only on the basis of their qualification and competence. No discrimination or preferential treatment will be given due to their religion, caste, social status, political affiliation, sex or opinion (ILO agreement 100 & 111).

Wages and Work Environment
We grant and fix wages on the basis of industry standard which is higher than the legal minimum wages fixed by the government.

A modern safe and clean working condition and environment is given to ensure work places are free from health and occupational hazards. Safety standards are maintained and sexual harassment and other intimidations are prohibited.

Sub-contractor
Our contractors and sub-contractors if any must co-operate by permitting inspections and they are warned that failure to follow our policies could result in termination of contracts/production.

Milieu

Durea gebruikt daar waar mogelijk milieuvriendelijke producten. Afvalstoffen worden gescheiden en zijn daardoor, daar waar mogelijk, recyclebaar. Durea heeft een proactief beleid om het energieverbruik te verminderen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Durea steunt Stichting Pink Ribbon
Sinds 2008 organiseert en financiert Durea jaarlijks de wandeltocht “Wandel mee met Durea voor Pink Ribbon”. In 2016 liepen bijna 2.800 deelnemers mee door de Loonse en Drunense Duinen. De wandelaars betalen € 10,- en dit bedrag gaat volledig en rechtstreeks naar Stichting Pink Ribbon. In de afgelopen 5 jaar heeft Durea zo zo’n € 160.000,- opgehaald voor Stichting Pink Ribbon. Op 24 juni 2017 staat de tiende en laatste Durea Wandeltocht gepland.

 

Noordbrabants Museum Den Bosch
Durea is sinds 2012 bronzen sponsor  van het Noordbrabants Museum. Een partnerschap tussen Durea en het museum vinden wij belangrijk om het cultureel erfgoed te behouden in een tijd waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt.