Preview zomerflyer!

Komende week komt onze zomerflyer via het folderpakket bij velen van u op de deurmat.

Als u heel benieuwd bent en u niet kan wachten welke mooie modellen wij voor de zomer voor U klaar hebben staan dan ziet u de zomerflyer onder dit bericht. Met name in Birckenstock en Teva hebben we veel mooie open modellen. Kinderen kunnen niet zonder hun teva of birckenstock de zomer door. Lekker aanschieten en de hele zomer spelen op beschemde blote voeten. Wat heerlijk.

Voor de dames hebben we naast de bekende merken ook weer leuke Panama Jack binnen, zowel met als zonder sleehak. Comfortabel lopen op kurken voetbedden. En met verschillende kleuren geschikt voor alle leuke zomerkleding!

De witte sneakers kunnen we deze zomer niet meer wegdenken uit het straatbeeld en daarom hebben we ook vele modellen en wijdtematen beschikbaar voor u. niet alleen de modellen op de zomerflyer, maar nog veel meer. Kom langs en voel het verschil.

De heren vergeten we uiteraard ook niet, wordt het een slipper van Birckenstock. Een lekker lopende sandaal van Teva of toch een geklede herensandaal van Finn comfort, Solidus of Ganter? Keuze genoeg, dus chekc it out!