De nieuwe collectie schoenen staat weer te popelen in de winkel. Ook voor dit najaar hebben we weer met zorg een fijne en kwalitatief goede collectie samengesteld die ook nog eens erg gaaf is. Elke schoen en elk merk heeft zijn eigen verhaal, de eigen voordelen en daarbij horen ook nadelen. Om erachter te komen welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn is de beste optie om eens langs te komen in de winkel. WIj meten je voeten en geven een passend advies bij de voeten.

Voor kinderen begin de school weer, altijd een mooi moment om weer even aandachtig naar de schoenen en voeten te kijken. van jongs af aan kunnen wij een goed advies geven over welke schoenen het beste passen bij het kind en de levensfase waarin zet zitten. Hierbij focussen wij ons op kinderen van 0 tot +/- 14 jaar.

van belang is de vorm van het voetbed, de breedte van de voetjes en schoentjes en het gebruikte martiaal. vraag gerust wat wij weten en we vertellen er alles over.

Ook onze herencollectie staat er weer florissant bij. Met merken als FLoris van Bommel, van Lier en Australian hebben we een mooie selectie geklede en sportieve schoenen. alles wat een man nodig heeft komende herst. Daarbij hebben we voor de kwaliteitatief hoogwaardige schoenen ook de merken Ganter, Gijs en mephisto. schoenen met een grote extra kwaliteit. dit verschil voel je meteen en geniet je elke dag van. Kom eens langs en laat je ook goed adviseren. een schoen is meer dan de goeie maat.