Mondkapjes in de winkel:


Vanuit de regering is er een dringend advies uitgegeven voor het dragen van mondkapjes in publieke, openbare ruimten. Dit advies geld in heel nederland. 

Bij Hoevens schoenen zijn we bewust van de risico's die er zijn omtred het COVID19 virus en hoe we hiermee omgaan in de winkel, vanaf het begin van de pandemie hebben we elke maatregel genoemen die de veiligheid van onze klanten en onszelf zoveel mogenlijk garandeerd. Zo hebben we passchermen gemaakt in de winkel die ook bij het helpen passen en meten de 1,5 meter garanderen. We hebben een deurbeleid van maximaal 8 klanten in de winkel en zien hier ook actief op toe. Verder hebben we de serviceplekken verder uit elkaar gezet en verdeeld in de winkel zodat iedereen genoeg afstand kan houden.

Als extra maatregel hebben we een extra passcherm gemaakt in de winkel, en voor alle klanten eventueel een mondkapje beschikbaar. Wij zullen een mondkapje dragen op het moment dat dit gewenst is. Dus draagt een klant een mondkapje, dan zullen wij deze ook opdoen. Op verzoek kan dit uiteraard ook, en zullen wij u ook een mondkapje geven.

het deurbeleid blijft maximaal 8 klanten in de winkel, en handen wassen voor (en na) het bezoek aan de winkel. daarbij maken we alle contactpunten regelmatig schoon en desinfecteren wij regelmatig.

Zo houden wij het virus buiten de deur! bij vragen of opmerkingen mag u ons altijd bellen.

We verkopen ook Falke mondkapjes. Deze, op 95 graden, uitwasbare mondkapjes zijn prettig in gebruik en pasvorm. De samenstelling van tekstiek zorgt ervoor dat ademen prettig blijft. hierin hebben we een sportieve in diverse maten, of een luxe met neusbeugel. die is erg prettig voor brildragers.