Beste klanten,

De huidige situatie blijft aanhouden en de maatregelen die we moeten gaan treffen zijn nu zeker niet voor een aantal weken. Om deze reden hebben wij ook gekeken naar de mogelijkheden om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze tijden.

Daarom hebben wij besloten onze openingstijden aan te passen, en zo ruimte te maken voor 'personal shopping'. Zoals in de afbeelding te zien is zullen wij van maandag tot vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Op zaterdag zijn we vooralsnog geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

In de winkel hebben we 2 serviceplekken gecreeerd, hier kunnen we de klanten helpen in een afgezette plaats, om zodoende de afstand tussen u en andere klanten te garanderen, daarnaast hebben wij dan ook de ruimte om u, op afstand, te helpen. In de winkel hebben we dus nu ruimte om 2 personen te helpen (met maximaal 1 begeleider) daarnaast is er dan ruimte voor 1 wachtende of kijker. Dit betekend dat er dus maximaal 3 klanten in onze winkel aanwezig zullen zijn. dit alles om de afstand te garanderen.

Verder maken wij ruimte voor 'Personal Shopping' dat wil zeggen dat u een afspraak kan maken in de overige uren, en dan is de winkel gegarandeerd een uur voor u beschikbaar. Zo bent u er nog zekerder van dat er niemand anders in de winkel is. Het personeel zal dan ook zijn afstand bewaren, maar u heeft dan wel de ruimte om te passen en van ons advies te krijgen.

Hiervoor moet u wel een afspraak maken. dat kan via ons telefoonnummer of via de mail.

Verder is onze webshop uiteraard voor u geopend en komt de mogelijkheid erbij om een opzicht bestelling te plaatsten. Voorwaarde hiervoor is dat u bekend bent in ons (nieuwe) systeem en al eerder een aankoop heeft gedaan. in dat geval kan u telefonisch uw wensen doorgeven, alsmede uw schoenmaat, en dan maken wij een opzichtpakket met 3 tot 5 schoenen. Die worden bij u bezorgt en op een later tijdstip weer opgehaald. Zo kan u rustig passen en heeft u de keuze die u van ons gewent bent.

We hopen dat iedereen veilig en in goede gezondheid blijft, en we passen ons aan naar de situatie. Ons advies blifjt ook dat uw gezondheid op de 1e plaast komt.

Twijfelt u, neem rustig contact met ons op en wij denken graag mee met oplossingen.

Met vriendelijke groet

Team Hoevens Schoenen.