Op vrijdag 6 April is er een Joya specialist aanwezig in de winkel.

Ramon den Uijl, vertegenwoordiger en Joya specialist zal vrijdag 6 april aanwezig zijn bij Hoevens Schoenen in Zaltbommel om vragen te beantwoorden over het product. Buiten vragen over aankopen kan hij ook helpen met extra oefeningen met de schoenen waardoor u nog meer profijt heeft van deze schoenen. Hij zal aanwezig zijn van 09:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Tevens zijn er pas series aanwezig waardoor U zelf kan ervaren wat de schoenen doen. Zo kan u een rondje door de stad lopen en zo langer voelen wat de schoenen doen.

Joya – Uit liefde voor uw rug

Bij Joya geloven we erin, dat rugklachten geen reden mogen zijn om niet elke dag te bewegen. De moderne mens beweegt zich tegenwoordig alleen op een harde, vlakke, industriële ondergrond zoals bijvoorbeeld beton of asfalt. Bovendien draagt men hard schoeisel dat actief staan en lopen niet mogelijk maakt.

Gezond lopen door een passende schoen

Joya schoenen ondersteunen het natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren een actief looppatroon. Daarnaast bevorderen Joya schoenen voor een gezonde en rechte lichaamshouding, wat zorgt voor ontlasting van rug en gewrichten. Hierdoor worden rug- en gewrichtsklachten voorkomen en verminderd.

De werking van Joya

Het positieve effect van een zachte, elastische ondergrond op ons bewegingsapparaat is in vele studies onderzocht en vastgesteld, en wordt in de fysiotherapie al geruime tijd ingezet tijdens behandelingen. Joya ontwikkelt schoenen die dit principe omarmen en het gezonde, actieve lopen en staan elke dag mogelijk maken. Het zachte en verende materiaal van de Joya zool transformeert een harde, vlakke ondergrond in een zacht elastische. Hierdoor worden de spieren van het ondersteunende spierskelet gestimuleerd en getraind wat zorgt voor ontlasting van de druk op onze rug en gewrichten. Verder zorgen microbewegingen tijdens het staan en lopen voor activering van de voet, kuit- en beenspieren – echt actief lopen en staan.

AGR Quality Label

Joya maakt dankzij de unieke zooltechnologie optimaal gebruik van het positieve effect van een zachte en verende ondergrond op het menselijke bewegingsapparaat. De Duitse vereniging Gezonde Rug (Aktion Gesunder Rücken e. V.) heeft Joya daarom het AGR keurmerk toegekend en adviseert Joya schoenen als bijzonder rugvriendelijk product.

Het AGR keurmerk biedt consumenten ondersteuning bij het oriënteren voor aanschaf van ergonomische producten en beschermt tegen ongewenste miskopen.

Het herkennen van producten die het bewegingsapparaat optimaal ondersteunen, ontlasten en tegelijkertijd niet belasten is voor consumenten moeilijk. Bij de meeste producten is een rugvriendelijke constructie of een positief effect bij rugproblemen niet direct te herkennen. Het AGR keurmerk geldt hier als hulpmiddel, onafhankelijk van verkoper of fabrikant. Het AGR keurmerk is binnen de sector algemeen geaccepteerd dankzij de strenge testcriteria, opgesteld in overleg met de grootste verenigingen van rugscholen in Duitsland, en beoordeeld door een commissie met medische experts.

Beoordeeld en aanbevolen door het forum: Gezonde Rug – beter leven e. V. en de landelijke vereniging van Duitse Rugscholen (BdR)  e. V. Meer informatie via: AGR e. V., Stader Strasse 6, 27432 Bremervörde, Web. www.agr-ev.de