Joya, Uit liefde voor uw rug.

Op vrijdag 3 november organiseren wij een Joya Experience Dag. Tijdens deze Experience Dag kan men exclusief in de regio Rivierenland kennis maken met de zachtste schoen ter wereld. In het najaar zijn er meer warme schoenen in de collectie, een genot voor uw voeten en rug. Bovendien werkt het PU ook nog isolerend, waardoor je minder snel koude voeten krijgt.

 “Ongeveer één op de tien Nederlanders ervaart jaarlijks rugklachten. Oorzaken kunnen zijn langdurig staand werken op een harde ondergrond of
juist te lang zitten achter een computer. Als schoenspeciaalzaak zijn wij altijd op zoek naar schoenen die e helpen comfortabeler en
gezonder te bewegen en die lichamelijke klachten preventief kunnen voorkomen.
Tijdens de Joya Experience Dag nodigen wij iedereen uit om vrijblijvend kennis te maken met Joya schoenen.
Ramon den Uijl van Joya Benelux geeft uitleg over de positieve effecten van het dragen van Joya schoenen op het menselijk lichaam. Door enkele eenvoudige oefeningen uit te voeren kan iedereen zelf beoordelen of Joya schoenen inderdaad rugvriendelijk zijn. Er worden gratis voetmetingen uitgevoerd door onze deskundige medewerkers. Tevens zijn er in alle voorkomende maten testparen van Joya schoenen aanwezig, waardoor men in alle rust zelf de ontspannende werking van Joya schoenen kan ervaren.
Kijk ook voor meer informatie of modellen op www.joya-hoevens.nl
Een afspraak maken niet nodig.
Wilt u meer informatie over de Joya Expercience Dag, neem gerust contact met ons op, tel. 0418-512004
Deze dag wordt georganiseerd bij Hoevens Schoenenspeciaalzaak in Zaltbommel.

Joya Schoenen: uit liefde voor uw rug!

Soepel lopen is gezond voor rug en gewrichten. Liefst op een zachte ondergrond. Daarom heeft Joya.nl geweldig nieuws! Een innovatief schoenmerk uit Zwitserland: Joya. Speciaal ontworpen voor mensen met -beginnende- rug- of gewrichtsklachten, om van lopen weer een genot te maken.

Joya Schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Joya schoenen zijn nog relatief onbekend in Nederland, maar al een groot succes in de landen om ons heen.

Aanbevolen door specialisten

Peter Vonk, eigenaar van Hoevens Schoenenspeciaalzaak: “45 % van de mensen boven de 35 jaar heeft wel eens last van de rug, knieën of enkels. Vaak vanwege overbelasting door werk of gewicht; door een verkeerde houding of door leeftijdsongemakken als beginnende slijtage. Het advies van professionals: soepel lopen op een verende ondergrond stimuleert het genezingsproces. En helpt klachten te voorkomen. Joya schoenen worden daarom aanbevolen door medische specialisten.

Lopen is geloven!

Simon Vonk:  “Het gaat mij en mijn klanten maar om drie dingen. Passen ze goed? Staan ze lekker? Lopen ze comfortabel? Joya schoenen overtreffen elke verwachting. Lopen gaat als vanzelf! Dat ervaar je niet door er naar te kijken op een site: dat moet je voelen. Je gelooft het pas als je er op hebt rondgelopen. En dat kan dus! Op Joya.nl vindt je een uitgebreide collectie en uitleg. Voor echte ervaringsvragen kan u ook altijd langskomen in de winkel in zaltbommel.

Tijdens de Joya Experience Dag nodigen wij iedereen uit om vrijblijvend kennis te maken met Joya schoenen.