Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Hoevens schoenen zich gevestigd heeft in Zaltbommel. De familie Hoevens had in die tijd een schoenmakerij annex schoenwinkel in Heukelum en zag kansen in Zaltbommel

50 jaar…. Voorwaar een hele tijd in verschillenede omstandigheden. Maar ook 50 jaar oog voor mooie en passende schoenen van goede kwaliteit en optimale service.

Oog voor pasvorm, kwaliteit, maten, meten, en innovatie. Persoonlijke bediening door vakkundige mensen die gevoel hebben voor de behoefte van de klant en de vakkennis hebben om de oplossingen te bieden. Altijd het beste voor de voet, dat was en is nog altijd het streven. Samen met de klanten kijken wat de beste oplossing is voor de voeten. Of dat nu voor kinder-, dames- of herenvoeten is, altijd is er een passende oplossing gezocht.  Dat is de kracht van Hoevens schoenen.

10 September 2017 zal er een speciale gelegenheid zijn om de eigenaren te feliciteren, Tevens zal op deze dag een speciale schoen overhandigen aan Martin Conrads, onze zeer gewaardeerde orgelman uit Zaltbommel.

Deze schoen is ontwikkeld speciaal voor deze gelegenheid en maakt duidelijk hoezeer Hoevens schoenen verankerd is in Zaltbommel.

50 jaar Hoevens schoenen in Zaltbommel, een begrip, niet alleen in de Bommelerwaard maar ook ver daarbuiten.

Lees meer op deze website vanaf maandag over de speciale bommelschoen en vele andere leuke acties!

Peter en Aleid Vonk

Simon Vonk, Marielle Bauman en Tineke Kolkman

Team Hoevens schoenen