Hartjesdag bij Hoevens,

Vrijdag organiseren wij een hartjesdag. met extra aandacht voor het merk Hartjes uit Oostenrijk! Ervaar deze zachte en fijne schoenen met diverse wijdtematen. De schoenen hebben door aandacht en het gebruik van kwalitatief goede matrialen een heerlijk comfortabel gevoel. De diverse wijdtematen maken het dat er ook voor alle voeten een schoen te vinden is. En vergis je dan niet in het aanbod sandalen & sandalette’s.

 

Hartjes schoenen

De groene Oostenrijkse fabrikant Hartjes staat bekend om zijn collecties met hoogwaardige comfortschoenen en milieuvriendelijke technieken, welke voortdurend worden geïnnoveerd. De schoenen worden vervaardigd uit plantaardig gelooid leer. Door het gebruik van speciaal melklijm, op waterbasis en formaldhyde vrij, zijn de schoenen van Hartjes geschikt voor mensen met uiteenlopende allergieën. De collectie van Hartjes bestaat uit veterschoenen, sneakers, pumps, instapschoenen, veterboots en enkellaarzen voor dames.

Hartjes schoenen beschikken over een uitneembaar voetbed dat bestaat uit een combinatie van kurk en leder. Door het uitneembare voetbed zijn de schoenen geschikt voor eigen steunzolen. Schoenen van Hartjes hebben een gepatenteerd voetbed met Cellpur polster, het groene polster wat tussen het kurk en de dekzool zichtbaar is. Dit Cellpur (in de matrassenindustrie kenbaar als Tempur) geeft een aangenaam polster onder de voet en zorgt voor een droog voetklimaat in de schoen. Cellpur voorkomt eelt en blaarvorming.

De schoenen zijn ook antibacterieel behandeld. De boven materialen zijn gehydrofobeerd: langdurig waterdicht. Transpiratievocht wordt in Hartjes schoenen opgenomen door de binnenvoering van opgeruwd leder. De buitenzolen die Hartjes verwerkt zijn van voornamelijk. latex, PU en TPU. Hierdoor hebben schoenen van Hartjes een licht en flexibel draagcomfort.