Kom de Durea Go testen op 13 oktober.

Zie, voel en beleef het loopcomfort van de Durea GO tijdens de Durea Go dag op vrijdag 13 oktober in onze winkel.

Energiek met elke stap

Durea heeft een geweldige nieuwe lijn, de Durea Go! Durea GO schoenen zijn licht van gewicht en hebben een speciale zool. Hierdoor wordt de natuurlijke houding van je lichaam gestimuleerd, word je minder snel moe en blijf je langer fit. Uiteraard hebben de Durea Go schoenen net zoals je gewend bent van Durea, diverse wijdtematen, een uitneembaar voetbed en een perfecte hielsluiting.

Breedtematen:

Uiteraard heeft Durea deze schoen ook in diverse wijdtematen geproduceert. dus voor zowel smalle als brede voeten is de durea Go een welkome aanvulling in de schoenenkast. Een schoen waar je hele dagen op vooruit kan.

Maak kennis met de Durea GO

Tijdens de Durea Go dag kun je het gevoel en het loopcomfort van de Durea Go ervaren. Je kunt proeflopen op de Durea Go, en dit met een leuk doel! Wanneer je een loopje op een paar Durea GO schoenen waagt ontvang je een leuke attentie! Alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Daarnaast is Brigitte van Rijswijk van Durea in onze winkel aanwezig om je alles over de Durea Go en natuurlijk de andere modellen van het merk te vertellen.