Maandelijkse Archieven: Oktober 2020

 1. gun en winactie weer van start

  We zijn weer gestart met de gun en win actie!

  Dit betekend dat je in de winkel een formulier kan invullen wie je een paar pantoffels gunt en waarom. De beste en mooiste verhalen worden verzameld en daar trekken we op 5 december een winnaar uit. jullie krijgen dan beide een paar Haflinger pantoffels om zo de winter met warme voeten door te komen. Er zijn er zoveel die dit verdienen, we hebben vorig jaar ook al veel hartverwarmende verhalen gezien. Dus we gaan het nog een keer doen. Kom snel langs en vul de flyer in. Tot snel!

  Lees meer »
 2. Mondkapjes in en voor de winkel

  Mondkapjes in de winkel:


  Vanuit de regering is er een dringend advies uitgegeven voor het dragen van mondkapjes in publieke, openbare ruimten. Dit advies geld in heel nederland. 

  Bij Hoevens schoenen zijn we bewust van de risico's die er zijn omtred het COVID19 virus en hoe we hiermee omgaan in de winkel, vanaf het begin van de pandemie hebben we elke maatregel genoemen die de veiligheid van onze klanten en onszelf zoveel mogenlijk garandeerd. Zo hebben we passchermen gemaakt in de winkel die ook bij het helpen passen en meten de 1,5 meter garanderen. We hebben een deurbeleid van maximaal 8 klanten in de winkel en zien hier ook actief op toe. Verder hebben we de serviceplekken verder uit elkaar gezet en verdeeld in de winkel zodat iedereen genoeg afstand kan houden.

  Als extra maatregel hebben we een extra passcherm gemaakt in de winkel, en voor alle klanten eventueel een mondkapje beschikbaar. Wij zullen een mondkapje dragen op het moment

  Lees meer »