Maandelijkse Archieven: November 2019

 1. Gun en Win actie

  Deze weken maakt u kans op een paar superfijne pantoffels als u ze iemand anders gunt!

  Iedereen kent wel iemand die ze voor de winter een paar warme voeten gunnen. Dat kan zijn voor de buurvrouw die altijd netjes de container aan de straat zet, voor een tante die in de winter altijd koude voeten heeft of voor iemand anders die u denkt dat deze pantoffels goed kan gebruiken. 

  De haflinger pantoffels zijn van een oerdegelijke duitse kwaliteit en kenmerken zich door warme isolerende matrialen. Wat erg fijn is aan deze pantoffels is het voetbed, waardoor je op deze sloffel met gemak de hele dag vooruit kan.

  Vul de actiekaart in in de winkel en maar zo samen kans op een mooi paar. Op 5 december zullen wij 1 winnaar trekken, waarbij beide partijen een paar pantoffels gratis krijgt.

  mooier kunnen we de winter niet starten!

  Lees meer »
 2. haflinger pantoffels, niet te missen

  Haflinger pantoffels


  Deze duitse pantoffels zijn gemaakt voor koude winters en natte herfstdagen. Ideaal voor in en om het huis.

  Het gevoel van thuis komen, thuis zijn, lekker schoenen uit en een pantoffel aan. Vervolgens even helemaal nergens druk om maken. Moet je nog even naar buiten? geen probleem, deze pantoffel met stevige rubberen zool en isolerende dempende kurken laag kan wel tegen een stukje buiten. En als je dan nog met de postbode staat te kletsen heb je nog steeds geen koude voeten. Heerlijk eigenlijk die huisschoenen :)

  Ze komen overal van pas en na een tijd weet je eigenlijk al niet meer hoe je ooit zonder kon. Wij hebben diverse van deze fantastische pantoffels op voorraad. Dus je hoeft maar te kiezen en dan begint het genieten.

  Ook leuk om kado te krijgen ;)

  Laat je informeren over de maat en

  Lees meer »