Hoevens Schoenenspeciaalzaak, al meer dan 50 jaar een begrip op de markt in Zaltbommel

De eerste 25 jaar heeft Dhr. Hoevens deze schoenspeciaalzaak met veel passie opgebouwd. als pionier in de schoenwereld, maar ook in het zolen maken en behandelen van voet en lichamelijke klachten via de wijze van Prof. Bourdiol.

Na 25 jaar hebben Peter en Aleid Vonk de winkel over genomen en zijn gestaag verder gaan bouwen aan de zaak die er nu staat. Na een aantal jaren is er een grote verbouwing geweest waardoor het beneden magazijn bij de winkel is getrokken. Er is hierdoor meer ruimte en een open ruimte ontstaan waardoor er veel meer collectie kan worden geshowd.

In alle jaren staan pasvorm en comfort voorop. Een geheel eigen visie op schoenen passen, de juiste manier van meten en een goede verhouding in de schoen. Alle merken die worden gevoerd hebben hier een bijdrage in en worden ook uitgebreid beoordeeld voordat ze de collectie halen. Echter is met de tijd meegaan ook erg belangrijk dus blijft de zoektocht naar nieuwe merken met de juiste eigenschappen.

Elke klant de juiste schoen, dat is een passie en ons doel. De voet moet in de schoen passen en de klant moet optimaal tevreden zijn met de schoen. Wij gaan de uitdaging aan.

Voor iedere voet een passende schoen!

- Team Hoevens Schoenen:

   Peter, Simon, Aleid, Marielle, Tineke.

Team Hoevensschoenen

Reparatie

U kunt uw schoenen bij ons laten repareren.

Schoenmaker Roza heeft jarenlange ervaring met het vakkundig repareren van schoenen. Ook voor hakverhogingen, zoolverhogingen en afwikkelbalken kunt u bij ons terecht.

Reparatie van wandelschoenen vragen speciale aandacht en zorg. U kunt kiezen uit het geheel vernieuwen van het onderwerk of het voorzien van nieuwe hakken en/of zolen door schoenmaker Roza.

 

Reparatie van MBT schoenen kunt u ook bij ons doen. Wij verzorgen de gehele afhandeling van de reparatie die door een gespecialiseerde schoenmaker wordt verzorgd.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Schoenmaker Roza uit Veen komt elke dinsdag en donderdag om ongeveer 1400 uur de schoenen halen en brengen.

Dat houdt dus in dat als u de schoenen op dinsdag brengt voor 1200 uur, dat de schoenen dan donderdagmiddag na 1500 uur weer opgehaald kunnen worden.

Schoenmaker Roza uit Veen:

Schoenmaker Roza uit Veen