Damescollectie

Trendy & comfortabel

Dé dames collectie van Hoevens schoenen

Uitgebalanceerd, trendvolgend en vele pasvorm kwaliteiten.

Door met verschillende merken te werken met ieders haar eigen eigenschappen kunnen we een diversiteit aanbieden in onze collectie. Ieder inkoop seizoen laten we ons inspireren door de nieuwste trends en matrialen, daarnaast bezoeken we een internationale schoenbeurs om alle ontwikkelingen goed in de gaten te houden.onze collectie vindt u Damesschoenen vanaf maat 35 tot en met maat 45 en in alle maten diverse wijdtematen. Onze ambitie blijft om iedereen een goede schoen aan te kunnen trekken. Een schoen waarop je goed mee vooruit kan en die ook leuk is om te zien. Comfort, mode en functioniteit in een.

Kom een langs in de winkel voor een passend advies of blader door onze on-line collectie in de webshop.

Bij Hoevens Schoenen hebben we een zeer uitgebreide en uiteenlopende collectie damesschoenen waarin we voor iedereen een passende schoen hebben. Een schoen past niet alleen door de lengte en breedte maat van de schoen, maar ook door de functionaliteit, vorm en steun.

 

Hieronder vindt je al onze merken op een rij, klik op de links voor extra informatie en collecties te zien. Meer info is altijd in de winkel te vinden!