Collectie overzicht

Een zorgvuldig samengestelde collectie, met de juiste pasvormeigenschappen voor elke voet. Modisch, gebalanceerd en een juiste ondersteuning.

Meten is weten!

Bij Hoevens schoenenspeciaalzaak meten we altijd dubbel!

Voor elke klant is er een high tech meting beschikbaar voor een goede voetanalyse. dit kan digitaal, maar ook beschikken we over diverse handmeet systemen om zo de juiste maat de kunnen beoordelen. zowel de lengte als de breedte is dan van belang om een goed passende schoen te kunnen vinden.

Daarnaast worden alle schoenen bij binnenkomst nagemeten en doorgepast. dit om zelf ook een beeld te krijgen wat de fabrikant bij deze schoen als maatstaaf heeft gebruikt. zo zijn we dubbel op de hoogte wanneer een schoen echt zal passen!

nieuwsgierig naar jou maat? kom langs voor een vrijblijvend advies!

Collectie Hoevens Schoenen:

In onze collectie vindt u een uiteenlopend assortiment van kwalitatief goede pasvormschoenen. Met een goede prijsopbouw en de juiste eigenschappen hebben we voor elke voet een passende oplossing. Zowel in de Herenschoenen collectie, alsin de Damesschoenencollectie zijn er vele opties mogelijk, die de laatste modische trends volgen.

Daarnaast hebben we een assortiment Kinderschoenen zodat we ook de jonkste voetjes een passende schoen kunnen bieden. Juist bij kinderen zijn passende schoenen van belang voor een goede ontwikkeling van de voet. Elke kindervoet is anders, daarom hebben we ook verschillende wijdtematen bij de kinderen.

Voor advies bent u van harte welkom in onze winkel!